Dvd
Engels

Lego Jurassic World : de geheime tentoonstelling

Andrew Duncan (regisseur)

Lego Jurassic World : de geheime tentoonstelling

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Simon Masrani, eigenaar van Jurassic World stuurt zijn rechterhand Claire eropuit om drie dinosaurussen naar een geheime tentoonstelling te brengen. Ze krijgt hulp van nieuwkomer Owen. Vanaf ca. 7 jaar.
Onderwerp
Dinosaurussen
Titel
Lego Jurassic World : de geheime tentoonstelling
Regisseur
Andrew Duncan
Uniforme titel
Lego Jurassic World : the secret exhibit
Taal
Engels
Uitgever
Universal Studios, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca. 41 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlans, Frans, Spaans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands, Frans, Spaans, Duits, Italiaans
EAN
5053083182229

Besprekingen

De Lego-animatiefilm ‘De geheime tentoonstelling’ is een prequel bij de live-actionfilm 'Jurassic World' (2015). Simon Masrani, eigenaar van Jurassic World, heeft een idee voor een nieuwe topattractie: een supergeheime tentoonstelling. Daarvoor moet zijn rechterhand Claire Dearing drie dinosaurussen naar de andere kant van het eiland brengen. Claire huurt dinosaurustrainer Owen Grady in om haar te helpen, maar hun samenwerking verloopt in het begin niet soepel. Samen maken ze een avontuurlijke reis vol tegenslagen dwars over het eiland. Emily Ashby (commonsensemedia.org) vindt het leuk om een achtergrondverhaal te zien over Claire en Owen, maar vindt de film te kinderlijk voor de fans van ‘Jurassic World’. Voor kinderen noemt zij het een film vol actie en humor, met een leuke uitwerking van het Lego-thema en uiteraard een commerciële bedoeling. Zij geeft 3 sterren. Vanaf ca. 7 jaar.