Boek
Nederlands

Into interieur : inspireren, organiseren, decoreren

+1
Into interieur : inspireren, organiseren, decoreren
×
Into interieur : inspireren, organiseren, decoreren Into interieur : inspireren, organiseren, decoreren

Into interieur : inspireren, organiseren, decoreren

Interieur- en DIY-gids van een Antwerpse blogster/interieurstyliste, bestemd voor wie geïnspireerd wil worden bij het aanpassen van zijn woning tot een hedendaags thuis.
Onderwerp
Woninginrichting
Titel
Into interieur : inspireren, organiseren, decoreren
Auteur
Anne-Catherine Gerets
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2019
191 p. : ill.
ISBN
9789463930222 (paperback)

Besprekingen

Boek over het maken van een hedendaags thuis van het eigen interieur. Na een voorwoord over de achtergronden van het boek, dat een vervolg is op 'Insta Interieur'* (2017) van dezelfde auteur, en een inleiding over de bedoeling en opzet ervan, volgen vijf hoofdstukken: 1. Gezelligheid, 2. Praktische zaken, 3. Groen en rust, 4. Orde en schoonmaken, 5. Feesten, steeds met de onderdelen: ‘wat je moet weten’, met een grote variatie aan nuttige adviezen over het zelf inrichten van de woning (kleuren, hedendaagse stijlen, verlichting, verbouwen, opruimen, organiseren); ‘doe-het-zelf’, met verschillende zelf te maken interieurobjecten van diverse moeilijkheidsgraad (meestal gemakkelijk); ‘inspiratie’, met voorbeelden van interieurs van verschillende interieurarchitecten. Tot slot een zesde, afsluitend hoofdstuk met inspirerende zaken, tips en weetjes. Rijk geïllustreerd met illustratieve kleurenfoto’s, ook van details. Geschreven met een persoonlijke toon en met veel foto’s waarop ook de aute…Lees verder

Over Anne-Catherine Gerets

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Tasja Van Rymenant

Anne-Catherine Gerets (Antwerpen, 6 juni 1989) is een Belgische interieurstyliste, auteur en tv-presentatrice.

In 2014 startte Gerets de website Clo Clo, een blog over interieur, design en creativiteit. De blog groeide binnen enkele jaren uit tot een van de best bezochte interieurblogs van Vlaanderen. Ook haar Instagramaccount, Facebookpagina en YouTube-kanaal deden het goed. In 2015 richtte Gerets haar eigen bedrijf Clo Clo Studio op. Ze specialiseerde zich in interieurstyling, content creation en art direction voor magazines, merken en winkels.

Anne-Catherine Gerets verwierf grotere bekendheid in Vlaanderen dankzij haar eerste boek Insta Interieur. Het boek met als ondertitel De interieurgids voor een instant mooie woning kwam uit in 2017 en werd succesvol in België en Nederland. Één jaar later werd het boek vertaald naar het Duits met de titel Insta Interior - Einfach, schnell und kreativ einrichten.

In 2019 kwam haar tweede boek uit genaamd Into Inte…Lees verder op Wikipedia