E-boek
Nederlands

Koningin van lucht en duisternis

Cassandra Clare (auteur), Lia Belt (vertaler)
+1
Koningin van lucht en duisternis
×
Koningin van lucht en duisternis Koningin van lucht en duisternis

Koningin van lucht en duisternis

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Na de tragische dood van Livia Blackthorn staat de Kloof op de rand van een burgeroorlog. Een deel van de Blackthorn-familie reist naar Los Angeles om te onderzoeken door welke ziekte de heksenmeesters worden uitgeroeid. Julian en Emma, die hun verboden liefde proberen te onderdrukken, ondernemen een levensgevaarlijke missie naar Elf om het Zwarte Boek der Doden te bemachtigen. Maar dan ontdekken
Titel
Koningin van lucht en duisternis
Auteur
Cassandra Clare 1973-
Vertaler
Lia Belt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Queen of air and darkness
Uitgever
Amsterdam: Moon Young adult, © 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789048836765
CloudLibrary
a5zvnur9

Andere formaten:

Over Cassandra Clare

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Judith Lewis Rumelt (Teheran, 27 juli 1973), beter bekend onder haar pseudoniem Cassandra Clare, is een Amerikaans schrijfster, voornamelijk bekend door haar fantasieserie Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) voor jongvolwassenen en haar andere series die zich afspelen in dezelfde wereld.

Biografie

Clare werd geboren in Teheran. Als kind reisde ze vaak, waaronder naar Zwitserland, Engeland en Frankrijk. Clare keerde terug naar Los Angeles in de Verenigde Staten voor de middelbare school (Windward School), waarna ze haar tijd verdeelde tussen Californië en New York, waar ze werkte voor diverse magazines zoals The Hollywood Reporter.

Clare is bevriend met de schrijfster Holly Black, en hun boeken overlappen elkaar soms. Clare noemde soms personages van Black in haar eigen verhalen en omgekeerd.

The Mortal Instruments

In 2…Lees verder op Wikipedia

Suggesties