Komische tv-serie waarin twee vrienden voortdurend in alledaagse pijnlijke en gênante situaties verzeild raken, waarbij onbegrip voor vrouwen en onhandigheid in de sociale omgang vaak een rol spelen.
Kijkwijzer
Vanaf 12 jaarVanaf 12 jaar
Taal
Nederlands
Kenmerken
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2019
Speelduur
ca. 160 min.
Aantekening
Nederlands gesproken en ondertiteld
EAN
5407006500032

Besprekingen

Vlaamse komische tv-serie (2016-) van zender VIER, regie Geoffrey Enthoven. Met Ben Segers (De zonen van Van As), Axel Daeseleire (Vermist, Wolf, Flikken Gent) en Elke van Mello (Niet schieten). In seizoen 3 (6 afleveringen, 2019) raken Ben en Axel weer in pijnlijke en gênante situaties verzeild, met als vaste punten hun onhandigheid in de omgang met vrouwen, vrienden en collega’s. In aflevering 1 overlijdt Jan Verheyen; Ben erft niets, Axel wel. In aflevering 2 gaan Ben en Axel naar de Kempen en kopen een zijspan. In aflevering 3 gaat Axel wijn verhandelen met Wesley Sonck en maakt Ben een aandenken van de voetballer kapot. In aflevering 4 willen Ben en Elke een kind adopteren. Aflevering 5 gaat over de vrijgezellenfeestjes voor Livia en Tristan, die gaan trouwen. In aflevering 6 doet Axel auditie voor een rol in ‘Bad Boys for life’ en duikt zijn halfbroer op. Beoordeling IMDb: 6,7. Nieuwsblad.be (3-3-’16): 'De absurde humor in ‘Auwch’ lokt wekelijks een half miljoen kijkers naar Vie…Lees verder

Over Geoffrey Enthoven

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Rastrojo (DES)

Geoffrey Enthoven is een Vlaams filmregisseur en producent bij Fobic Films.

Filmografie als regisseur

  • Unseen / Invisible (televisieserie 2020)
  • Auwch 3 (televisieserie 2019)
  • Auwch 2 (televisieserie 2017)
  • Auwch 1 (televisieserie 2016)
  • Broer (2016)
  • Voor wat hoort wat (televisieserie, 2015)
  • Halfweg (2014)
  • Hasta la vista (2011)
  • Tegen de sterren op (televisieserie 2010)
  • Dag en Nacht (televisieserie, 2010)
  • Meisjes (2009)
  • Happy Together (2008)
  • Sara (televisieserie 2007)
  • Vidange Perdue (2006)
  • Wittekerke (televisieserie 2006)
  • Les Enfants de l'amour (2002)
  • De Aanspreker (1999)

Onderscheidingen

Voor Les Enfants de l'amour kreeg hij de publieksprijs in 2002 op het Internationaal filmfestival van Vlaanderen-Gent. Vida…Lees verder op Wikipedia