Boek
Nederlands

Een zee van liefde

+1
Een zee van liefde
×
Een zee van liefde Een zee van liefde

Een zee van liefde

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Een kleine pinguïn doorkruist de oceaan tot bij het huis met de vuurtoren. Hij moet zijn vriend de beer iets belangrijks vertellen.

Zo belangrijk, dat hij aarzelt en liefst terug naar huis wil. Want zodra hij zijn geheim vertelt, verandert alles. Dat weet hij wel zeker.

Onderwerp
Liefde, Verliefd zijn
Titel
Een zee van liefde / tekst en illustraties Pieter Gaudesaboos
Auteur
Pieter Gaudesaboos
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2021
[76] p. : ill.
ISBN
9789401477260 (hardback)

Over Pieter Gaudesaboos

Pieter Gaudesaboos (Brugge, 9 mei 1979) is een Belgische schrijver en illustrator van kinderboeken.

Leven

Gaudesaboos studeerde vrije grafiek, grafische digitale vormgeving en fotografie in Gent. Hij werkte een jaar deeltijds als leraar bij een kinderatelier en is medeoprichter van Tapis Plein, een productiehuis dat projecten opzet rond actueel en alledaags erfgoed in Brugge en daarbuiten. Sinds 2000 werkt hij als zelfstandig illustrator, auteur en vormgever.

Werk

Gaudesaboos debuteerde in 2003 met Roodlapje, een prentenboek waarin hij een inkijk probeert te geven in het hoofd van een kind. Het boek toont een wandeltocht door verschillende kleine kamers. Pas wanneer alle kamers gezien zijn, wordt beseft dat het meisje zich eenzaam voelt. Met Roodlapje zette hij zich op de kaart als vernieuwende kinderboekenmaker en krijgt er een Boekenpluim voor. Ook is het boek genomineerd voor …Lees verder op Wikipedia