Boek
Nederlands

Tot nooit meer : een Rani Diaz thriller

Sterre Carron (auteur)
+1
Tot nooit meer : een Rani Diaz thriller
×
Tot nooit meer : een Rani Diaz thriller Tot nooit meer : een Rani Diaz thriller

Tot nooit meer : een Rani Diaz thriller

In de reeks:
Rani Diaz; 16
Genre:
Inspecteur Rani Diaz van de Mechelse politie onderzoekt de brute mishandeling van een meisje.
Titel
Tot nooit meer : een Rani Diaz thriller
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
[Antwerpen]: Witsand Uitgevers, 2021
357 p.
ISBN
9789492934895 (paperback)

Besprekingen

Zaira is dolgelukkig met haar geliefde Dimitri en ze leiden een luxueus leven, tot haar droom plots uiteenspat. Ze moet vluchten om haar eigen leven te redden, maar ze heeft geen idee waar ze naartoe kan en wie ze kan vertrouwen. Als ze dan ook nog getuige is van een afschuwelijke mishandeling en inspecteur Rani Diaz op de zaak gezet wordt, is dit het begin van een klopjacht en een aaneenschakeling van emoties. Sterre Carron schrijft met 'Tot nooit meer' het zestiende* boek met hoofdinspecteur Diaz in de hoofdrol. Spannend van begin tot aan het eind.

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (…Lees verder op Wikipedia