Om de verspreiding van het coronavirus te vertragen zullen alle Hoogstraatse bibliotheken gesloten zijn tot en met zondag 19 april. Alle info over de sluiting en de werking van de afhaalbib vind je op de nieuwspagina.

Commencer immédiatement

BiB sluit 14 maart - 19 april

BiB gesloten klein

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan sluit de bibliotheek van zaterdag 14 maart tot en met zondag 19 april. In de hoofdbib is er een mogelijkheid tot afhaalbib.

Lees meer

Tips voor digitaal lezen, luisteren en kijken

Gopress-collage.png

De BiB is gesloten, maar dat betekent niet dat je moet stopen met lezen. Online vind je heel wat mogelijkheden voor kinderen en volwassenen.

Overzicht digitale lectuur

Jeugdboekenmaand

Jeugdboekenmaand 2020 rood.jpg

Maart is jeugdboekenmaand. Dit jaar staat alles in het teken van kunst.

Ontdek wat er deze maand in de BiB te doen is.

Lees meer

Op zoek naar een leuk jeugdboek?

Op zoek naar een boek Bieblo_0.jpg

Voor kinderen is het niet altijd eenvoudig om een geschikt boek te vinden. Daarom is er nu Bieblo. Bij deze digitale toepassing kies je eerst je leeftijd en dan het soort boeken dat je graag leest. Bieblo geeft je dan een aantal interessante titels van boeken die op dat moment in de bibliotheek aanwezig zijn.

Voor elke locatie is er een aparte Bieblo:

 

Uit in BiB Hoogstraten

Inschrijven gratis computer- en tabletinitiaties bij Digidak Hoogstraten - bibliotheek april - juni 2020 UITGESTELD

Computerinitiaties periode april - juni 2020 Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer. Heb je nog nooit met een computer of tablet gewerkt en wil je het toch graag leren? Wil je meer weten over internet, Facebook, Cloud, fotobewerking, werken met smartphone of iPhone? Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende cursussen die door Digidak in ...

Quand
vrijdag 17 april 2020

Dernières acquisitions